یکی از ابزارهایی که در سی پنل در اختیار کاربران قرار گرفته است ابزار Addon Domains است که به کاربران این امکان را میدهد تا بتوانند به سی پنل و فضای میزبانی خود علاوه بر دامنه پیش فرض و اولیهی هاست خود دامنهی دیگری را اضافه کنند. شاید این قابلیت برای تمامی کاربران مورد استفاده قرار نگیرد اما کاربرانی هم هستند که بسته به نوع نیازشان میخواهند که دامنهای را به فضای میزبانی خود اضافه کنند و مدیریت چند دامنه را از یک کنترل پنل داشته باشند. نکته ای که حائز اهمیت است این است که چنین قابلیتی را باید از سمت شرکت ارائه دهنده فضای میزبانی شما فعال شده باشد و در هنگام خرید باید قید کنید که چه تعداد دامنه ای را میخواهید به فضای هاست خود اضافه کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا بتوانیم شما را با این قابلیت سیپنل آشنا کنیم.
Subdomains یکی دیگر از ابزارهای سی پنل است که به شما امکان ساخت یک زیردامنه را میدهد. اگر نمیدانید زیردامنه چیست به زبان ساده www که زیاد دیدهاید و همیشه قبل از نام دامنه هر سایت میآید نوعی زیردامنه است که پیشفرض به تمام دامنهها متصل است. همچنین شما میتوانید زیردامنه دیگری هم برای خود بسازید و از آن به عنوان دامنهای مجزا استفاده کنید. حتی میتوانید سایتی مستقل از دامنهی اصل را روی آن بالا بیاورید اما استفاده زیردامنه برای وبسایتها بیشتر برای زمانی است که اگر بخواهند قسمتی از سایت را از بقیهی قسمتهای سایت جدا کنند از Subdomains استفاده میکنند. به عنوان مثال برای پنل کاربری از my استفاده میکنند که به این صورت نوشته میشود: my.domain.com یا برای مقالات سایت هم میتوان از زیردامنه blog نیز استفاده کرد. البته استفاده از زیردامنه به عهده شما است و اجباری در ساخت آن برای مقالات و یا برای پنل کاربری نیست. پس اگر میخواهید برای دامنه خود زیردامنهای را بسازید در این مقاله ما را همراهی کنید.
:: برچسبها:
Subdomains ,
:: بازدید از این مطلب : 48
مرورگر اپرا در سال ۱۹۹۶ با نسخهی ۲٫۰ توسط شرکت اپراسافتور توسعه یافت و تا سال ۲۰۰۰ میلادی این نرمافزار رایگان بود و کاربران باید از سال ۲۰۰۰ به بعد باید برای استفاده کامل از این نرمافزار هزینهای را پرداخت میکردند. اما چیزی نگذشته بود که در نسخه ۵٫۰ این نرمافزار سیاست درآمد از این نرمافزار تغییر کرد و برای کاربرانی که رایگان از این نرمافزار استفاده میکردند تبلیغات نشان داده میشد و برای رهایی از تبلیغات باید نسخه پولی آن را خریداری میکردند. اما از نسخه ۸٫۵ در سال ۲۰۰۵ با حمایت مالی گوگل از این نرمافزار مشروط بر قرار دادن موتور جستجوی گوگل به عنوان موتور پیشفرض، این نرمافزار رایگان شد. امروزه سهم ۲ درصد از مرورگر کاربران وب را اپرا به خود تخصیص داده است و هنوز هم محبوبیت خود را در بین کاربران خود دارد.
گاهی اوقات پیش میآید که درخواستها و بازدیدهای وبسایتتان افزایش پیدا میکند. حجم دانلود و یا آپلود سایتتان از پهنای باندی که برای شما در نظر گرفته شده است بیشتر میشود. و این اتفاق باعث کاهش در سرعت سایتتان میشود. یکی از راه حلهایی که میتوان مطرح کرد جدا سازی پایگاه داده از فضای میزبانی هاستتان است. به این صورت که پایگاه دادههای مدنظر خود را در هاست دیگری قرار دهید سپس با اعمال تنظیماتی که در این مقاله به آن میپردازیم، فضای میزبانی اصلی خود را به پایگاه داده مد نظر خود متصل کنید. این روش اکثر سایتهای بزرگی است که با این کار سرعت سایت خود را مدیریت میکنند. یکی از ابزارهای سی پنل که برای این امر قرار داده است Remote MySQL است که در ادامه به تنظیمات این ابزار میپردازیم.
:: برچسبها:
Remote MySQL ,
:: بازدید از این مطلب : 61
اگر از کاربرانی هستید که در فضای وب از مرورگر استفاده زیادی میکنید حتما با Mozilla Firefox آشنایی دارید. این مرورگر محبوب در سال ۲۰۰۲ توسط شرکت Mozilla منتشر شد. موتوری که برای بارگذاری و چیدمان صفحات وب در این اپلیکیشن استفاده میشود Gecko نام دارد اما این مرورگر برای محصولات شرکت اپل از موتور اختصاصی اپل یعنی وبکیت استفاده میکند. موزیلا فایرفاکس در سیستم عاملهای لینوکس استفاده زیاد داشت و به مرور زمان این استفاده و محبوبیت به دیگر سیستم عاملها انتقال یافت تا حدی که فایرفاکس تا چندسال مرورگر از قبل نصب شده در ویندوز و مکینتاش بود. نام فاکس در این مرورگر به معنای روباه است و لوگوی آن نیز شبیه روباه است ولی صاحب امتیازان فایرفاکس این مرورگر را به پاندای سرخ تعریف کردهاند.
از کارهای پر اهمیتی که باید در فضای میزبانی هاست رعایت شود، مدیریت کردن داده و اطلاعاتی است که یا از کاربر گرفته میشود یا خودمان آن را وارد فضای میزبانی میکنیم. سی پنل برای مدیریت داده هایتان پایگاه داده MySQL را در اختیار ما قرار داده است. شما میتوانید در سی پنل به دو روش برای هاست خود پایگاه داده ای را ایجاد کنید و برای پایگاه دادهی خود کاربری را با دسترسی مشخص شده ایجاد کنید. یکی از دو روش برای ساخت پایگاه داده و کاربر، استفاده از ابزار MySQL® Database Wizard است. این ابزار به ما کمک میکند تا بتوانیم پایگاه دادهی خود را به صورت قدم به قدم ایجاد کنیم سپس کاربری را برای آن تعریف کنیم.
بدون شک یکی از بهترین و پرکاربَرترین مرورگرهای موجود در سیستمعاملها مرورگرِ Google Chrome است. البته این ادعای یک وبسایتیست به نام StatCounter که تجزیه و تحلیل ترافیک سطح وب را میکند. این وبسایت تخمین زده است که ۶۵٪ سهم استفاده از مرورگرهای جهان از سال ۲۰۱۸ به بعد را گوگل کروم به خود اختصاص داده است. این مرورگر در ۳ سپتامبر ۲۰۰۸ از سوی شرکت گوگل انتشار یافت. این مرورگر که از WebKit که برای اپل بود به عنوان موتور خود استفاده میکرد بعدها با توسعهی وب کیت را به Blink که توسط خود گوگل توسعه یافته بود بهروزرسانی شد. حال این مرورگر برای تمام سیستم عامل های موجود در رایانهها و اسمارتفونها به صورت رایگان در دسترس است و محبوبیت بالایی را در بین کاربران دارد.
:: برچسبها:
Google Chrome ,
:: بازدید از این مطلب : 127
پوتی نرمافزاری است رایگان که در سال ۱۱۹۸ میلادی به دستسیمون تاتام (Simon Tatham) توسعه دهنده انگلستانی توسعه یافت. برای PuTTY معنای به خصوصی را تعریف نکردهاند اما TTY در این کلمه که مخفف TeleTYpewriter است، دستوری است که در سیستمعاملهای یونیکس به کار برده میشود. به طور خلاصه روش کار اصلی این برنامه بدین صورت است که شما با وارد کردن آیپی و پورت مورد نظر خود با پروتکل SSH میتوانید به سیستم عامل مورد نظر خود دسترسی داشته باشید. کاربرد دیگر این نرم افزار انتقال فایل نیز میباشد و برای استفادۀ سیستم عاملهای ویندوز و یونیکس در اختیار کاربران قرار گرفته است. پوتی از پروتکلهایی نظیر SSH, SCP, Telnet, rlogin و … پشتیبانی میکند.
phpMyAdmin که به زبان PHP نوشته شده است نرم افزار رایگانی است که برای مدیریت پایگاه داده MySQL در فضای میزبانی وب در اختیار کاربران قرار داده شده است. از آن جایی که یادگیری تمامی قسمتهای این اپلیکیشن به طور جزئی در این مقاله نمیگنجد و خود نیاز به دورهای کامل و جامع دارد. اما در این مقال با نگاهی اجمالی شما را با این ابزار آشنا می کنیم. حال اگر میخواهید در سی پنل با پایگاه داده یا همان دیتابیس خود بیشتر آشنا شوید، پس در این مقاله با ما همراه باشید.
هدف اصلی هر وب سایتی در فضای اینترنت ردوبدل کردن اطلاعات است. گاهی اوقات این اطلاعات فقط از سمت کاربر دریافت میشود و گاهی اوقات فقط از سوی صاحبان وبسایتها برای بازدیدکنندگان به اشتراک گذاشته میشود. اما در بیشتر اوقات این اطلاعات به صورت دو طرفه منتقل میشود. مهمترین چیزی که برای این امر نیازِ صاحبان وبسایتها هست وجود منبعی به نام دیتابیسها برای ذخیرهی این اطلاعات است. برای اینکه بخواهید از طریق سی پنل برای وبسایت خود دیتابیسی را تعریف کنید و بسازید باید با ابزار MySQL Databases ابتدا دیتابیسی را بسازید تا اطلاعات خود را در آن ذخیره نمایید. برای کار با این ابزار از سیپنل در این مقاله با ما همراه باشید….